Postimees.ee
Kanal 2| Kanal 11| Kanal 12| Postimees| Ilm| E24| Tarbija24| Sport| Elu24| Naine24| Soov
Kuku| Elmar| Kultuurikava| Reisiguru| Tallinn| Tartu| Pärnu| Sakala| Viru| Järva| Valga
 

Võrumaa liiklusõnnetuses sai surma kaks inimest

Täna keskpäeval juhtus Võrumaal raske liiklusõnnetus, milles hukkusid 69-aastane naine ja 54-aastane mees. Üliraske liiklusõnnetus juhtus Võrumaal täna kella 11.42 ajal Räpina ristmikul. Esialgsetel andmetel põhjustas õnnetuse sõiduautot Honda Civic juhtinud 54-aastane mees, kes ristmikule sõites Scania veokile teed ei andnud.

Kommentaarid

(ei näidata)

Lehed: «21»
 • televaataja (19.04.2011 20:05 ) Teata sobimatust kommentaarist

  tunnen kaasa hukunute omastele. Ütleks ka sõna sekka. Mul tekkis küsimus kas rekkajuht oleks saanud avariid ära hoida? Kui vaadata seda videot siis on näha maas käru ratastest maha joonistunud must triip aga pole näha pidurdus jälgi. Kas rekka pidurid olid ikka …

 • mammu (15.04.2011 20:53 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Vaga kahju tunnen sulle kaasa kelle vanaisa see oli

 • Kadri (15.04.2011 10:54 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Ma ei saa sellest eestist aru ja siin elavatest inimestest. Kas tõesti tahavad kõik kõikidele halba. ainult halba. Pange end sellesse olukorda, kui oleks juhtunud teie lähedastega selline asi, kas siis on tore lugeda selliseid kommentaare. Ma arvan, et vist mitte.Ja mitte keegi ei tea mis juhtusgi seal, kuna minu vanaisal oli süda haige ja tõesti võis see olla terviserikke.Ja need kes tahavad midagi halba kirjutata siis mõtelge ka selle peale, et nendel kahel inimesel, kes surma said oli ka pere ja mida nad tunnevad, kui nad selliseid kommentaare siit loevad…Ja minu vennal pole küll vaja psühhiaatri juurde minna. Kas te ise siis ei oleks vihane kui teie lähedasest selliseid halvustavaid kommentaare lisatakse…

 • haapsalust (14.04.2011 22:47 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Alar , sul pole mõtet närvitseda. Parem ära loe neid teed endale hullemaks kõike . Mul aasta tagasi sai ka mees surma ja kõik ka sõimasid jne .Lihtsalt inimesed on nii julmad , et ei saa aru mida teine inimene tunneb , kui loeb neid . Aga kaastunne minupoolt ja jõudu sulle !

 • Kohalik . (14.04.2011 22:20 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Alar, sa mine psühhiaatri juurde. Pole vaja end siin välja elada, ja igasuguste peale närvi minna . On lihtsalt olemas selliseid idioote, kes naudivad teiste kannatusi. Honda tuli linna poolt, kus STOP märk ees. Pealtnägijate sõnul oli peatunud ja siis sõitma hakanud . Ehk oli tõesti süüdi päike . Kuigi ise sealt veidi hiljem mööda sõites nägin ilusti . Ainult politseiautod piirasid nähtavust . Ja teiseks, olgu, kaks inimest on surnud . Kahju, kuid ilmselt oma vea tõttu, kuid keegi ei mõtle vist sellele, mida rekkajuht võib tunda. Temast on vähemalt minul küll kahju .

 • lihtsalt kodanik (14.04.2011 13:21 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Paljud ilguvad hukkunu kohta et oli ülbe ja pime.Aga kas selline asi on täielikult välistatud, et juhil võis terviserike tekkida vahetult enne ristmikule jõudmist?Enne ekspertiisitulemuste avalikustamist võiks hukkunute vastu olla pisut rohkem lugupidamist.

 • Oskar (14.04.2011 02:43 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Vanemad kodanikud on tihti hajameelsemadd. j Ja silmanägemine kehvem. Vahest kui veel päike silma juhtub paistma ja elukogemusega tekkinud rahu ja indlustunne ei ajenda olema tähelepanelikum, võib juhtuda ka nendega säärane õnnetus. …kurb, aga õsi.

 • Juku (14.04.2011 02:29 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Südamlik kaastunne.

 • asdf to saatan72 (14.04.2011 01:01 ) Teata sobimatust kommentaarist

  sa oled ka ikka üks paras debiil. Kust sa tead õnnetuse asjaolusid? Ma julgen panustada, et see nüüd küll ei olnud mingi ülbus, ega tahtlik “ohh jõuan vist”. Nähagi on, et päikesepaisteline ilm, väga vabalt võis päike silma paista, tähelepanu veits hajunud, korra vaadatud, rekka jäi nt piilari taha varju ja oligi õnnetus käes.

 • sander (14.04.2011 00:40 ) Teata sobimatust kommentaarist

  mölakas*

Lehed: «21»