Postimees.ee
Kanal 2| Kanal 11| Kanal 12| Postimees| Ilm| E24| Tarbija24| Sport| Elu24| Naine24| Soov
Kuku| Elmar| Kultuurikava| Reisiguru| Tallinn| Tartu| Pärnu| Sakala| Viru| Järva| Valga
 

Taksojuht pettis klienti Türgi peenrahaga

Reporteri toimetusse pöördus üks murelik kodanik, kes Tallinnas ühelt taksojuhilt raha tagasi sai. Kodus lähemal uurimisel aga selgus, et tegemist on hoopis Türgi rahaga. Tegemist oli ühe liirisega, mis kahe-eurose mündiga kõrvutades on küll väga erinev, kuid üksikuna vaadates võib nii mõnigi seda euro-rahaks pidada.

Kommentaarid

(ei näidata)

  • :) (16.11.2011 18:24 ) Teata sobimatust kommentaarist

    Sain ka tegin. Tegin samamodi ka .

  • lollus (15.11.2011 22:09 ) Teata sobimatust kommentaarist

    Ilmselt sai taksojuht ise selle liirise mõnelt kliendilt ja lähemalt uurimata andis selle mõnele järgmisele kliendile vahetusrahaks. Ise olen rahakotist mitu läti raha leidnud, ilmselt kuskilt tagasi saanud, võib-olla mõne sellise ka kuskile ära andnud. Ega seepärast veel pettur pole. Eriti kui on vanem inimene ja lähedale ei näe, siis on raske vahet teha.

  • ... (15.11.2011 21:16 ) Teata sobimatust kommentaarist

    haha ma soomes sain ka