Postimees.ee
Kanal 2| Kanal 11| Kanal 12| Postimees| Ilm| E24| Tarbija24| Sport| Elu24| Naine24| Soov
Kuku| Elmar| Kultuurikava| Reisiguru| Tallinn| Tartu| Pärnu| Sakala| Viru| Järva| Valga
 

Ohvitserid lahkuvad nigela palga tõttu kaitseväest

Õppinud ohvitserid kipuvad kaitseväest minema. Peamure on juba aastaid kärbitud ja paigal püsinud palgad. Vähemalt paarsada ohvitseri on tegevteenistusest erru läinud ja suur hulk neist erafirmades parema tasuga töö leidnud. Riik on aga kaitseväelaste väljaõpetamisega kõvasti vastu pükse saanud.

Kommentaarid

(ei näidata)

Lehed: «21»
 • Eesti mees (24.03.2012 16:41 ) Teata sobimatust kommentaarist

  targemad enne sõda lahkuva ,et mitte surra nende värdjate eest kes riigi eesotsas

 • omamees (23.03.2012 10:03 ) Teata sobimatust kommentaarist

  huvitav nähe, et politsei on põlvili raha puuduses ja kaitsevägi jookseb laiali?! Selge märk ju sellest, et eestis enam miskit paremaks ei saa minna või mis? Peaminister aga vaatab kalapilgul ja kinnitab, et kõik on OK! ja normaalne nähe, et tööjõud euroopa turul liigub! Tunneks huvi, et kui palju teistest eiikidest nii öelda seda eurotööjõudu eestisse on tulnud??? Arvan, et 1 % nendest, mis on eestist lahkunud. Eestis saavad rahulolevat palka vaid 101 pintsaklipslast ja need istuvad Toompeal, nemad palga üle ei nurise sest nemad valivad ise omale summa, mis nende pangaarvele kirjutatakse. Maksumaksja saab oma maksude eest vaid auklikud tänavad ja forseeritud hinnad! Vat selline tore paik on Eesti Vabariik! Tere tulemast pensionäride riiki! Austage pensionäre sest ka nemad saavad aastate pärast otsa!

 • nõia kints (23.03.2012 05:56 ) Teata sobimatust kommentaarist

  sulge suu kindral

 • volli (22.03.2012 19:29 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Kas meil on nüüd Eesti eksisteerimise vähehaaval hävitamine,et ei maksta palka(pole vist plaanitud koos elukallitusega)On näha kõik Eesti pärane hävitatakse,kas on riigijuhtimises midagi lahti,ks uued kodumaa reeturid kõrgetel kohtatel juhivad ja pole avastatud…???

 • ohvtziren (22.03.2012 17:13 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Kuidagi nigel on tõesti Eesti kaitseväe autoriteet sest ta on ju nii mannetu.Samas käsitleb ka peameedia teda kui tõrjutud sest selline on riigivõimu suhtumine Eesti riikluse püsimajäämisse.Orbiidil on ja suurt meediakära teevad ainult ärikad.Eesti riigis aatelisus ja ausus eksisteerib ainult propagandas.Tegelik vile ja andmine käib rahapaja ümber.

 • hugo (22.03.2012 17:13 ) Teata sobimatust kommentaarist

  te olete ikka räiged sommide pugejad seal aga unustanud et eestist sinna soome saite nüüd nii tähtsust täis seal vot teie sugused need kõige hullemad eestlased ongi kretiiiiiiinid

 • oii tere (22.03.2012 16:43 ) Teata sobimatust kommentaarist

  MEIL EI OLE SÕJAVÄGE, MEIL ON KAITSEVÄGI.

 • mõtleja (22.03.2012 13:01 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Ohvitseride palk “maeti “ristijunni!!!!…… ………..

 • Kåhrik (21.03.2012 20:33 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Toon pere Soome,mitte Severomorski…hihi,kui keegi valesti aru sai)))

 • Kåhrik (21.03.2012 20:29 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Ei ma tea ,kes ja kus on ,aga omal ajal olin Severomorskis 3 aastat,samuti merevågi.Kutsuti tagasi kyll,et oh ja ah,et tead ja oskad puha …Aga praegune amet on kena soe tööruum ,normis palk ja see aasta toon pere ka siia elama ,tore ja Eesti vahet kåimine jååb yldse åra …)))))

Lehed: «21»