Postimees.ee
Kanal 2| Kanal 11| Kanal 12| Postimees| Ilm| E24| Tarbija24| Sport| Elu24| Naine24| Soov
Kuku| Elmar| Kultuurikava| Reisiguru| Tallinn| Tartu| Pärnu| Sakala| Viru| Järva| Valga
 

Peaminister Ansip andis rahvale aru!

Täna toimus Riigikogu lahtiste uste päev, kus võimalust parlamenti külastada kasutas paar tuhat inimest. Esimesed kiiremad said istuda ka Riigikogu liikmete toolidele ning esitada infotunnis ministritele küsimusi.

Kommentaarid

(ei näidata)

 • ansi-vard (25.04.2012 06:47 ) Teata sobimatust kommentaarist

  ansip tuleb kohe likvideerida,sihuke ajukääbik on pandud eesti rahvast ,,juhtima-söge-tont

 • max (25.04.2012 03:17 ) Teata sobimatust kommentaarist

  eehhh…ja nii on….eesti…

 • hale (24.04.2012 17:53 ) Teata sobimatust kommentaarist

  NALJAKAS kuidas ansip valetab “Euro ei ole hinda tõstnud” hale…

 • Urmas Rump (24.04.2012 17:34 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Ansip on minuarust hästi hakkama saanud sel raskel ajal – tugev iseloom

 • irw. vastab ervinile (24.04.2012 11:01 ) Teata sobimatust kommentaarist

  ära muretse,küll mina julgen–pole selline ,kes siin arvab ,et teised ei julge,kui ma midagi teha julgeks,siis ma ei kirjutaks ka siin–ja tegelikult-mis anonüümsus siin on–mind on suht lihtne kindlaks teha,kui tahetakse!! kui sina arvad,et sa oled anonüümne siis sa eksid rängalt!ja nagu ma näen,rahulduse said sina,palju õnne sulle,võid veelgi arvustada teisi,saad suurema rahulduse!!

 • Ain (24.04.2012 07:59 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Võib-olla eurot otseselt hinda ei tõustnud aga kaudselt küll. Paljud ettevõtted olid sunnitud hindasid ümmardama, et mitte müntidega jamada. Seega euro ikka tõstis hinda.

 • to irw (24.04.2012 04:47 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Sa ei julge siingi oma nime alt küsida, rääkimata siis rahva hulgas. See, et Sa seda infot ei saanud näitab ainult Sinu inforuumi piiratust. Seda on näha ka Sinu teistest kommentaaridest. Parem jätka samas vaimus ja lase siin anonüümselt edasi. Saad oma rahulduse kätte. Edu soovides, Ervin.

 • irw (23.04.2012 20:19 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Huvitav,mina ei teadnudki,et seal mingi rahva küsimised on?? ju olid küsijad reformierakondlased–kes=rahva s!! oleks teadnud,oleks küsindu–MILLA EKS KOMMUNIST ,EHK SIIS SELTSIMEES ansip TAGASI ASTUB,KOOS OMA KURITEGELIKU SELTSKONNAGA??? sest RAHVA HEAKS POLE NAD TEINUD MIDAGI–AA OOTA–RAHVAS ON ansipi jaoks REFORMIERAKOND,KEDA PIDULIKULT KUTSUTI??? igatahes,ei delfis ega ka postimehes polnud sõnagi,et täna saab küsimusi esitada!! reporteris samamoodi!!

 • ass (23.04.2012 20:06 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Noh, Ansipil esine märg kohe