Postimees.ee
Kanal 2| Kanal 11| Kanal 12| Postimees| Ilm| E24| Tarbija24| Sport| Elu24| Naine24| Soov
Kuku| Elmar| Kultuurikava| Reisiguru| Tallinn| Tartu| Pärnu| Sakala| Viru| Järva| Valga
 

Roolijoodikute parimad ehk lollimad vabandused!

Eestis on tavaline, et nädalavahetusel võetakse vahele kuni 30 roolijoodikut. Kärakamüüjate mitmekesine napsuvalik algab kergetest magusatest jookidest ja lõpeb teravatega. Lisame siia liikluspolitseinike võimalused kontrolliks ja tulebki välja, et eestlasi harjutatakse napsutama maast madalast.

Kommentaarid

(ei näidata)

Lehed: «4321»
 • A.C.A.B (16.09.2012 09:08 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Эх, раз, мусору я плюну в глаз…

 • pahane kodanik (14.09.2012 10:57 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Jah kõik võib ju olla õge, tegu ise on väär aga ei pea ma seda õigeks et ühtesid ja samu klippe nädatakse mitmeid kordi. Ka roolijoodikutel on pered ja keegi teist ei tea, mis peitub nende inimeste taga. Kui traagiline võib olla mõne inimese saatus. Toon näite, et kui reporteri toimetusest mõnel töötaja enda pereliikmega selline asi juhtuks, siis kindlasti nad ei näitaks seda mitmeid kordi ja ka kas üldse näitakski. Inimesed tegid vea ja nad on ka oma karistuse saanud, mõned neist ka oma karistuse ära kandnud. Nii mõnigi neist on oma elu muutnud ja üritab oma pahest lahti saada. Ma ei mõista miks peaks siis mitmendat korda ühte ja sama asja üles puhuma. Neil kõigil on pered pooltel ka lapsed. Mõelgem sellele, kui palju lapsi vaatab reporterit, hiljem läheb kooli ja hakatakse teisi narrima kelle vanematega see juhtunud on. Vähe veel sellest, nii mõnigi laps saab selle pärast peksa koolis, et ahh kui ema-isa selline, siis on laps kaa mõttetu jobu kellele võibki peksa anda. See pole õige! Ma paneks Reporteri töötajatele südamele, et kas teie tahaks, et teie lapsi koolis mitu korda ühe asja eest narritakse või isegi peksa antakse. Palun ärge õhutage selliste tobedustega koolivägivalda. Oli pahategu, oli karistus, näidati üks kord teles, las siis oli aga milleks mitmeid kordi…

 • guido (14.09.2012 07:46 ) Teata sobimatust kommentaarist

  härra, plaks plaks, politsei vägivald

 • sdcvzds (13.09.2012 22:16 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Jah, seda videot on kindlasti vaja, sisendame rahvale, kui palju pulli saab, kui alkot tarvitame – eriti veel roolis.

  Oi kui naljakas haha megairw… not.

  Joodikud rsk…

 • kaido (13.09.2012 17:05 ) Teata sobimatust kommentaarist

  nu kui mulle purjus peaga sisse s6idetakse samal ajal kui mul väike laps ja naine kaasas on siis ajab vihale küll annaks velje võtmega üle küüru aga on paar korda olnud kui mullepurjus juht sõidab sisse ja hakkab jama ajama et kõik korras ja häda ei midagi siis ei jää muud ülekui võtmed ära võtta ja kutsuda politsei mis siis et ma alles noor olen aga ma sõidan igapäevalselt tallinnas ringi jah on neid lolle leidub kes purjus peaga sõidavad eile öösel kellakolme aegu avastasin et rekamees on purjus ja pidasin kinna ning kutsusin politsei ja asi laabus normaalselt

 • stranger111 to vanaisa (13.09.2012 08:55 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Mis abi ja tuge on vaja joodikule, kes ronib auto rooli? Aga kui inimene pole saanud selgeks isegi kirjutamist, siis mida temast ikka tahta? Ja mingitest otsiaalhüvedest rääkima hakkamine roolijoodikute teemas – inimene kus on su mõistus? Nagu öeldakse – igaüks on oma õnne sepp. Kui Sa ikka noorest peast ainult jõid ja pummeldasid ning koolis ei mõistnud käia, siis mida sellistest tulevikuski oodata on – normaalsetele inimestele klounideks ainult sobilikud.

 • si**a neist joodikuist (13.09.2012 00:52 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Sirlele tahaks küll pai teha.

 • dfdrf (12.09.2012 20:10 ) Teata sobimatust kommentaarist

  PATSAAN ei tähenda kindlasti NOLKi. Patsaan tähendab poissi. Õppige tõlkima.

 • Hunt (12.09.2012 19:12 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Pigem tundub siinseid kommentaare lugedes, et joobes sõitmine ongi normaalne. Kuigi ma ei pea õigeks eestis toimivat 0,0 promilli teemat. Pooled uudised jääks hetkega olemata kui oleks ka siin riigis 0,3-0,5.

 • katki (12.09.2012 17:21 ) Teata sobimatust kommentaarist

  mingi loomareporter kujutab ette endale midagi

Lehed: «4321»