Postimees.ee
Kanal 2| Kanal 11| Kanal 12| Postimees| Ilm| E24| Tarbija24| Sport| Elu24| Naine24| Soov
Kuku| Elmar| Kultuurikava| Reisiguru| Tallinn| Tartu| Pärnu| Sakala| Viru| Järva| Valga
 

Turvalisusepäeval sai tuld kustutada ja autoga üle katuse rulluda

Regulaarselt läbiviidavad uuringud kinnitavad aastast aastasse, et Eesti elanikud usaldavad kõige rohkem politseinikke ja päästjaid. Kas pole sümboolne, et mõlemad ametid on erakordselt populaarsed ka laste hulgas? Just lastele mõeldes toimus Viimsis turvalisuspäev.

Kommentaarid

(ei näidata)

  • Kurat (15.09.2012 18:35 ) Teata sobimatust kommentaarist

    Selline ataktsioon võiks ka olla, mis imiteeriks kokkupõrget kiire aeglustuse a´la 0.5m peale kiirusega 50km/h. Olen olnud autotooil kinnitatuna turvavööga 5km/h ja see oli küll puhas pask… sellist asja nagu distans aeglust ei olnudki.