Postimees.ee
Kanal 2| Kanal 11| Kanal 12| Postimees| Ilm| E24| Tarbija24| Sport| Elu24| Naine24| Soov
Kuku| Elmar| Kultuurikava| Reisiguru| Tallinn| Tartu| Pärnu| Sakala| Viru| Järva| Valga
 

Imiku surm Järvamaa haiglas: lohakus või paratamatus?

Kevin Kangro tuli meie sekka 25. juulil Järvamaa haigla sünnitusosakonnas. Pärast rasket sünnitust, kui pisipõnn ema süles magusat und magas, tabas noort ema kohutav šokk. Kevini ülevaatusel selgus, et ta ei hinga. Täna, pea kaks kuud pärast kohutavat juhtumit, süüdistab perekond Kangro Järvamaa haigla sünnitusosakonna töötajaid käpardlikkuses ja lohakuses.

Kommentaarid

(ei näidata)

Lehed: «1817161514...21»
 • anonüümne (23.01.2013 20:51 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Ja pealegist,, see on ju ka,, et nagu öeldi,, et kui lapsel on kõik korras , siis antaksegi ta ema kätte,, ja alles hiljem kaalutakse jne,,, muidugi antakse laps ennem ka emale et kontrollida imemisreflekse, jne,, !

 • anonüümne (23.01.2013 20:41 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Ja asi võib ka vabalt selles olla,, et rind kogemata vajus lapse nina peale,, ja laps ei saand enam hingata.!!!Arstid ei ole süüdi! Saage juba aru!!!

 • anonüümne (23.01.2013 20:36 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Nii,, hilja küll kommenteerida,, kuid ma eriti ei tea selliste asjade kohta midagi,, aga mina olen arstide poolt,, see et arstid süüdi selles, on puhta vale,, laps ehk KORRAKS ainult antakse emale,, ja minnakse kohe teda kaaluma ja kontrollima,, ja lapse surm on ei ole arstide süü mitte kuidagi,, kui lapsel on üks arenemata kops,, siis ta ei jäägi ellu vaid sureb üsna kiiresti ära,,, täiskasvand inimene jah suudab elada ühe kopsuga kui talt kops ära siirdatakse,, aga vastsündinul tekib ühe kopsuga ju õhupuudus,, väikelaps ei saa hingata aint ühe kopsuga,,, mõelge ikka natukene enne kui kuhugi mingi reporteri kutsute ja laimama hakkate,, siin ei saa süüdistada ei vanemaid ega arste,, vaid ainult vana kuradit ise!!!

 • mari (25.09.2012 16:46 ) Teata sobimatust kommentaarist

  minul tekkis küsimus et kuidas see vanaema nii rõõmsalt räägib seal ja ültse kui mina oleks emana lapse kaotanud ei oleks suutnud nii rahulikult seletada nagu selle pisikese ema..

 • .. (25.09.2012 16:44 ) Teata sobimatust kommentaarist

  sellel andrusel enndal veel poeg kellest pole kunagi hoolinud nüüd lärmab seal!

 • naine (23.09.2012 15:04 ) Teata sobimatust kommentaarist

  ja kes see andrus selline on?Miks ta igalpool lärmab?ja söna vötab?Kummaline…

 • neiu (22.09.2012 22:20 ) Teata sobimatust kommentaarist

  mäletan ,et ise ei julgenud eriti magada haiglas..jälgisin koguaeg last..

 • neiu (22.09.2012 22:11 ) Teata sobimatust kommentaarist

  ise sünnitasin võru haiglas..ja siin küll kaaluti ja tehti kõik ennem ära kui rinnale anti…

 • Ema (22.09.2012 09:10 ) Teata sobimatust kommentaarist

  Kaastunne Kevini perele ! ka mina vaatasin selle lõigu uuesti üle ja jäin mõtlema . Enamus meist on siin Emad , kes on sünnitanud . Enamik meist , kellel on olnud väga halvad kokkupuuted haiglatega . Mina ise sünnitasin aasta tagasi ITK – s. Väga hea ämmaemand oli mul ja toredad õed . Arstid olid koguaeg olemas , kuigi mitte ninapidi minu voodi kõrval , vaid kõrval ooteruumis , kus oodati millal hakkab sünnitegevus pihta . Kui ära sünnitasin , pandi laps mu rinnale . Hiljem lõigati alles läbi nabanöör , pesti , kasiti , kaaluti , mõõdeti , pandi riidesse ja siis anti laps verivärske Issi sülle .

  Kui Kevin sai enda sünnihinneteks 9/10 , siis oli ju lapsega kõik hästi . Meie keegi ei olnud seal ja ei tea tegelikuu põhjust miks ta ära suri , aga mulle tundub et see oli ” hällisurm ” . Kuna olen ise esmaema , uurisin igaltpoolt sellise asja kohta . Milleks on palatites lastevoodid ? Selleks et kui ise ka puhata tahad , paned lapse voodisse ja puhkad ise enda voodis . Minu laps oli küll minuga samas voodis ka öösel , just see on põhjus miks mina ei maganud haiglas ei päeval ega öösel .

  Enamuste kommenteerijate järgi võiks öelda et paide on hullem kui Tallinn või Tartu , kus sünnitab rohkem emasid . Naeruväärne . Kõigepealt kallis Kevini ema ja vanema , kes sa olid seal kõrval . Mõelge hoolega järgi , äkki ikka keerasid kuidagi kasvõi natukenegi lapsele peale või tõesti vajus Ema rind lapsele peale .

 • m (20.09.2012 21:37 ) Teata sobimatust kommentaarist

  toesti hea kusimus,Ants

Lehed: «1817161514...21»