Häädemeeste tunnustas kodanikke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Talts.
Raivo Talts. Foto: Erakogu

Häädemeeste valla 18. aastapäeva tähistamisel Treimanis kuulutati välja valla aukodanikud, valla 13. ja 14. vapimärgi said Helgi Lõhmus ja Raivo Talts.


Helgi Lõhmust tunneb kohalik rahvas Häädemeeste söökla kauaaegse juhatajana ja praegugi juhatab ta trahterit, mis on ainus koht alevikus, kus saab süüa sooja toitu.



Lõhmus on olnud paljudele inimestele tööandja ja abistaja nii rõõmsatel kui kurbadel tähtpäevadel peolaua katjana. Lõhmuse kandidatuuri seadis üles Häädemeeste elanik Eha Veski.



Raivo Talts töötas 1974. aastast alates järjest 34 aastat kuni käesoleva aasta 1. juulini Pärnu TREVi Häädemeeste teejaoskonnas, hilisema nimetusega Pärnu teedevalitsuse Häädemeeste teemeistripiirkonnas, hoolitsedes riigiteede eest.



Talts on aidanud oma ettevõtte kaudu sponsorina nii koolide kui Jõulumäe tervisekeskuse teid ja maa-ala korras hoida. Ta on osalenud Häädemeeste kodukandipäevade korraldamisel, olnud rahvasaadik ja Häädemeeste vallavolikogu koosseisudes.



Taltsi kandidatuuri seadis üles vallavolikogu haridus- ja kultuurikomisjon. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles