Briti kõige paksema teismelise kaal on jälle kerkimas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti kõige paksema teismelise kaal läheneb jälle kahesajale kilole.
Briti kõige paksema teismelise kaal läheneb jälle kahesajale kilole. Foto: Reuters / Scanpix

Briti kõige paksemaks teismeliseks ristitud tüdrukul õnnestus Ameerika «rasvalaagris» küll kaalust alla võtta, kuid paraku libastus ta jälle.


Kui 17-aastane Georgia Davis kahe aasta eest 208 kilo kaalus, sai ta arstidelt hoiatuse, et tema kehakaal võib ta tappa. Tüdruk lahkus kodukohast Lõuna-Walesist Ameerikasse Wellspringi kõhnumislaagrisse ning tal õnnestus langetada kaal 113 kiloni, kirjutab Telegraph.

Nüüdseks on neiu Ameerikast tagasi, nagu ka suur hulk kaotatud kilosid. Praegu on Georgia kaalunumbriks 176.

Kaalus juurde võtnud neiu palub väljaandes The Sun, et keegi teda aitaks. «Ma tean, et see on minu enda süü, kuid see on kontrolli alt väljas,» räägib Georgia.

Georgia kojutulek ei ole ka kuigi kerge olnud. Lisaks endale peab ta hoolitsema oma 55-aastase südamehaige ema ja 70-aastase kopsuvähki põdeva isa eest.

Tüdruk tunnistab, et ta lihtsalt ei oska olukorda muuta, sest ta on toidusõltlane, võrreldes seda alkoholi- ja narkosõltuvusega.


Vaata SIIT, milline nägi Georgia välja enne esimest kaalulangust ja pärast kilode kaotamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles