Kes Euro 2008 jalgpallurite naistest on kauneimad?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philipp Lahm ja Nicola Lahm
Philipp Lahm ja Nicola Lahm Foto: Internet

Mitmed Austria, Šveitsi ja Saksamaa tabloidid on kirjutanud teemal, kes Euroopa jalgpallimeistrivõistlustel osalevate jalgpallurite naistest on kauneimad.

Eriti on esile tõstetud Portugali koondise tähtmängija Cristiano Ronaldo kaaslannat ja tulevast naist Nereida Gallardot.

«Gallardo on nii seksikas naine, et mitte ainult jalgpallifännid vaid ka Ronaldo meeskonnakaaslased on kadedusest rohelised,» arvas üks tabloidajakirjanikest.

Itaallane Gianluigi Buffon kaitseb oma meeskonna väravat. Tema tegevust on pealtvaatajate seas aga jälgimas tüdruksõber, jalgpallurite naistest üheks kaunimaks peetav Alena Seredova.

Buffoni hispaanlasest kolleeg Iker Casillas on «kätte saanud» endise Miss Hispaania, Eva Gonzalezi, kes võitis kaunemia naise tiitli 2003. aastal.

2006. aastal valis saksa ajakiri Die Welt Gonzalezi jalgpalli maailmameistrivõistlustest osavõtnud mängijate naistest kõige kaunimaks.

Ilusaks peetakse ka Hollandi poolkaitsja Rafael van der Vaarti abikaasat Sylvie van der Vaarti.

Sakslane Philipp Lahm näitas eilses kohtumises Poola vastu, et kuulub nende meistrivõistluste tähtmängijate hulka. Kaks aastat tagasi oli Lahm ainus Saksa koondise mängija, kes mängis kõikidel matšidel. Siis oli teda kannustamas ta abikaasa Nicola Lahm, nagu nüüdki.

Ajakirjanike sõnul leidub jalgpallurite naiste hulgas peale ülalmainitute veel mitmeid kaunitare, kes oma välimuselt ja seksikuselt maailmakuulsatele modellidele alla ei jää.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles