Pauksonid: õpilasi ootavad ees rasked ajad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikesemärgid
Päikesemärgid Foto: allposters.com

Horoskoopide koostajad Edda ja Eduard Paukson ennustavad õpilastele aastalõpuhoroskoobis raskeid aegu.

Pauksonite arvates peaksid kõik arvestama sellega, et 2007. aasta viimaste ja uue aasta esimeste kuude planeediseisud kipuvad paljudele tekitama päris tõsiseid probleeme ja tooma suuri takistusi, kirjutab Järva Teataja.

«Kuidas kellelgi asjad kulgevad, sõltub paljudest asjaoludest, sealhulgas kohusetundlikkusest ja teistest isiklikest omadustest, koolieelsest ettevalmistatusest ning suurel määral ka tema päikesemärgist,» sõnasid horoskoobikoostajad.

Pauksonite kinnitusel esineb nii noorematel kui ka vanematel õppuritel aasta lõpuni jääval ajal ajutisi hajameelsushetki, mil on raske mõtteid koondada ja mälu võib ootamatult alt vedada, mille tagajärjel ei suudeta vastust leida ka kõige lihtsamale küsimusele.

«Nii mõnegi võib see ekslikult tõugata oma võimete ja oskuste alahindamisele. Mõnel juhul võib tekkida isegi mõte õppimine pooleli jätta. Eriti võib seda ilmneda Kaksikutel, Neitsitel ja Kaladel,» leidsid Pauksonid.

Nad jätkasid, et suur jagu Jäärasid, Lõvisid, Ambureid ja Veevalajaid võib tunda tavalisest suuremat vajadust vabaduse järele. Nad ei suuda kuidagi kohaneda uute kohustustega ja nad võtavad pisemaidki piiranguid ahistamisena.

«Need noorhärrad ja preilid tahavad õppida just siis ja just nii palju, kui heaks arvavad. Põhiaja kipuvad nad kulutama igasugustele huvitavatele ettevõtmistele ja meelisharrastustele, märgates järsku jahmatusega, et eksamid on käes, aga nendeks valmistumise aeg tilgatumalt otsas,» nentisid horoskoobikoostajad.

Teistest eelistatumas seisus on aasta lõpukuudel Sõnnid, Vähid, Skorpionid ja Kaljukitsed. Planeediseisud teevad neid tasakaalukamaks, töökamaks ja sihikindlamaks.

Jõuluvaheajal oleks Sõnnidel, Vähkidel, Neitsitel, Skorpionidel ja Kaladel kasulik pühendada pisut aega sportimisele või mingile muule füüsilisele tegevusele. See aitab kõige paremini vabaneda ülemäärastest sisepingetest ja oluliselt suurendada eelkõige vaimset energiat

«2008. aasta algus võib kõigile õppuritele tuua rahalisi raskusi ja sundida neid läbi ajama harjumuspärasest vähema rahaga. Eriti hoolsalt peavad oma väljaminekuid ja kulutusi plaanima ja kontrollima Jäärad, Lõvid ja Kaalud,» ennustasid Pauksonid.

Teistest mõnevõrra soodsamat mõju avaldavad aasta alguse seisud Sõnnidele, Neitsitele, Skorpionidele, Kaljukitsedele ja Kaladele, muutes neid enesekindlamaks ja kõigele uuele vastuvõtlikumaks.

Kaksikud, Neitsid, Amburid, Veevalajad ja Kalad peaksid aastavahetuse lähenedes oma vaimu valmis panema selleks, et uuel aastal võivad neid aeg–ajalt tabada üllatused ja ootamatud muudatused, mis kipuvad pöörama nende (pildil) igapäevaelu täiesti pea peale.

«Säilitage rahu ja hoiduge impulsiivsest tegutsemisest. Mõelge kõik hoolikalt läbi, enne kui midagi ette võtate või muutma hakkate. Kui vähegi võimalik, peaksid kõik õppurid püüdma eksamite, arvestuste, kontrolltööde ja muu sellelaadsega hiljemalt 28. jaanuariks maha saada,» tegid Pauksonid kokkuvõtte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles