Rihanna loobus 500 000 dollarist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna
Rihanna Foto: SCANPIX

Donald Trump oli popstaar Rihanna peale kuri, sest naine loobus viimasel hetkel oma esinemisest vähiennetuse heategevusüritusel mogulile kuuluvas Mar-A-Lago klubis, tuues põhjuseks haiguse.

Trumpi külalised olid oma laua eest maksnud kuni 120 000 naela, et popdiivat esinemas näha, vahendas Monsters and Critics.

Naine tühistas oma esinemise viimasel minutil, väites et arst keelas tal bronhiidi tõttu Los Angelesest Floridasse lennata. Teade põhjustas ürituse korraldajatele paraja peavalu, andes neile vaid mõned tunnid aega asendusesineja leidmiseks. Rihanna pidi vaid tunniajase kontserdiga teenima pool miljonit dollarit.

Soola haavadele lisas Trumpi jaoks popdiiva ülesastumine NBA mängul päev enne vähiennetuseks korraldatud üritust, pärast mida saatis naine kell 3 hommikul Twitteri vahendusel sõnumi, kus teatas, et oli oma 23ndat sünnipäeva tähistanud.

Trump rääkis ajalehele, et Rihanna käitumine oli külaliste jaoks väga solvav ning naine ei näidanud üles mingit austust, öeldes et on haige ning samal ajal astudes üles korvpallishow’l, mida kanti üle ka televisioonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles