Türi lillelaata veab uus inimene

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi lillelaata korraldavat Türi aianduse ja mesinduse seltsi hakkab Eino Sepa asemel juhtima Liivi Lohvart.
Türi lillelaata korraldavat Türi aianduse ja mesinduse seltsi hakkab Eino Sepa asemel juhtima Liivi Lohvart. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Türi lillelaata korraldavat Türi aianduse ja mesinduse seltsi hakkab Eino Sepa asemel juhtima Liivi Lohvart.
Kuigi õues on veel suured hanged, alustab selts juba lillelaada osavõtjate kirjapanekut.
Liivi Lohvart tunnistas, et vastutus lillelaada korralduse eest on väga suur, sest üritusel on pikk tava ja see meelitab kevadel Türile suure hulga aiandusega tegelevaid inimesi. Lohvart selgitas, et kauplejaid on laadal hästi palju, otsustas selts kirjapaneku lihtsustamiseks kasutada veebilehe vahendust. «See on mugavam nii meile kui ka müüjatele,» lisas ta.
Kaupmeeste hulgas on ka vanemaid inimesi, kes pole arvutiga nii hästi tuttavad, seepärast jääb võimalus panna ennast kirja ka telefoni teel ja seltsi kontoris.
Lohvart kinnitas, et kõikidele istikumüüjatele on Türi laadal alati ruumi ja neist üle jäävale ruumile võetakse vastu ka teisi kaupmehi.
Lohvart tunnistas, et mööduv talv on rohenäppudele raske olnud, sest lumi on lõhkunud kasvuhooneid ja käre pakane suurendab küttearveid.
Samas uskus ta, et tänavuse laada menukaubaks kujunevad hekitaimed, sest paks lumi on rikkunud hekke. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles