Algas registreerimine rahvajalgpalli liigasse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alanud on võistkondade registreerimine mullu suurt populaarsust kogunud rahvajalgpalli liigasse, kuhu oodatakse osalema kõiki spordihuvilisi - jalgpallioskusest tähtsam on soov sporti teha ja end sõprade-tuttavate keskel hästi tunda.


Eelmisel aastal võttis esimest korda korraldatud võistlustest osa 67 võistkonda, esindatud olid erinevad paigad ja maakonnad üle Eesti.

Nüüdki on oodata aktiivset osavõttu, sest juba on üle 20 võistkonna end kirja pannud.

Rahvajalgpalli liigasse on oodatud mängima kõik: mehed ja naised, noored ja vanad, ettevõtete võistkonnad, jalgpalliklubide ametnikud, fännid, teiste spordialade harrastajad ehk kokkuvõttes kõik, kes end värskes õhus ja pingevabas õhkkonnas liigutada soovivad.

Rahvajalgpalli liigas kasutatavate väljakute nõudmised ei ole ranged – praktiliselt iga küla- või kooliväljak sobib. Sõltuvalt väljaku suurusest on ühes võistkonnas korraga väljakul 7 kuni 11 mängijat.

Vastavalt registreeritud võistkondade arvule moodustatakse liigas piirkonnad, kus mänge peetakse ajavahemikus maist augustini. Piirkondade paremad pääsevad septembris toimuvale finaalturniirile.

Osa võivad võtta kõik võistkonnad, kes järgivad Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) kodulehel väljas olevat juhendit ja registreerivad ennast hiljemalt 31. märtsiks EJLi kodulehe kaudu.

Rahvajalgpalli liigas võivad osaleda 1997. aastal ning varem sündinud mehed ja naised. Mängijate arv võistkonnas ei ole piiratud, nimelist registreerimist ei toimu. Igas mängus võib ühes võistkonnas osaleda kuni kaks Eesti täiskasvanute meistrivõistlustele registreeritud mängijat ja kuni kaks mängijat, kes on sündinud hiljem kui 1997. aasta.

Kehtivad jalgpallireeglid, kuid suluseisu ei arvestata, samuti on lubatud teha piiramatul arvul edasi-tagasi vahetusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles